Rust 25 år & Red Bull Studios Street Party

 • Dato

  4 September, 2015

 • Beliggenhed

  Rust

 • Time

  18:00 - 22:00 / 22:00 - 05:00

 • address

  Rust Guldbergsgade 8 2200 København N

Sommeren er ikke slut endnu! Rust og Red Bull Studios holder nemlig liv i sensommeren med et street party, der gæstes af et særdeles strålende lineup. Canblaster (FR), Slowolf (Live), Bwoy De Bhajan (Live), Julius Sylvest og Phase 5 vækker gaden i live fra klokken 18, og når solen går ned klokken 22 rykker festen inden døre til et afterparty, der holder sommerfesten kørende hele natten.

Line-uppet er desuden sat sammen med en helt særlig symmetri. Julius Sylvest og Canblaster har nemlig gået Red Bull Music Academy sammen, og deres musik operer i samme spændingsfelt mellem basmusik og futuristisk klublyd. Dét er en lyd, der heller ikke er fremmed for Slowolf, et af landets mest interessant klub-navne lige nu.

Derudover har Julius spillet en række events med den legendariske DJ Phase 5 - og Phase 5 var i sin tid med til at få Bwoy De Bhajan til at lyde fantastisk, da han spillede en intimkoncert til Red Bull Studios Live @ VESS. Artisterne kender altså til hinanden på kryds og tværs - og derudover har de også det til fælles, at de forstår at spille strålende sommer-musik. Hvis nogen kan holde liv i sommeren, er det dem!

Rust og Red Bull Studios Street Party går ned på Guldbergsgade d. 4. september.

Line-up
Canblaster (FR)
Slowolf (LIVE)
Bwoy De Bhajan (LIVE)
Julius Sylvest
Phase 5

Foto: Dan Wilton/Red Bull Content Pool