Red Bull Music Academy & Rust present: Doc Daneeka

  • Dato

    30 Oktober, 2015

  • Beliggenhed

    Rust

  • address

    Rust Guldbergsgade 8 2200 København N

Doc Daneekas fantastiske og flersidige udgivelser er både udkommet på Modeselektors 50Weapons-label og producerens eget pladeselskab, Ten Thousand Yen, og hvis der er én rød tråd i DJen og producerens virke, så er det uforudsigeligheden. Den tidligere Red Bull Music Academy-deltager tøver nemlig ikke med at forene stilsikre house- og techno-tracks med indflydelser fra garage, UK funky og alt muligt andet.

I løbet af de seneste år har Doc Daneeka både skabt et vaskeægte house-hit i form af 'Hold On', en buldrende bas-bombe på 'Bumblebee Riddim' og det trippede 'Mario’s Mushrooms', der lyder som rave-versionen af et GameBoy-spil. Samtidig har han fået lov til at låne Modeselektors studie, og har udgivet og spillet med fremadstormende DJ Benjamin Damage. Dette elektroniske talent har tilsyneladende en finger med i spillet over alt – så mon ikke han kan få Rust til at ryste d. 30. oktober?

Ud over Doc Daneeka kan du også opleve den danske bas-gudfader Tim Driver og den fremadstormende feststarter Anders Tresselt.

Tilmeld dig eventet på Facebook og hør et Doc Daneeka-set hos RBMA Radio.

Foto: Steve Stills/Red Bull Content Pool