Red Bull Music Academy 2015: Paris

  • Dato

    25 Oktober to 27 November, 2015

  • Beliggenhed

    La Gaîté lyrique, Paris

  • address

    La Gaîté lyrique, Paris 3bis Rue Papin 75003 Paris

Sidste år tog Red Bull Music Academy til Tokyo, hvilkte var en hektisk, futuristisk og fuldstændig fantastisk oplevelse. Men efter denne åndeløst moderne udflugt, flytter akademiet nu til en af verdens smukkeste og mest klassiske byer: Paris. Det er svært at forestille sig en by der er mere forskellig end Tokyo, og vi glæder os allerede til en helt ny oplevelse.

I 2014 deltog det Københavnske techno-talent Courtesy i Red Bull Music Academy, og årene forinden har blandt andet bas-troldmanden Julius Sylvest og det musikalske multitalent August Rosenbaum deltaget i henholdsvis Madrid og New York. I år er der igen en dansker blandt talentmassen - nemlig Kasper Marott, der har gjort sig et navn på den danske klubscene. Læs meget mere om årets deltagere HER.

Akademiets workshops og aktiviteter vil i år foregå på La Gaîté lyrique, et innovativt rum for digital kultur i det tredje arrondissement, mens akademiet også præsenterer en række offentlige events, der inkluderer efterfesten til Pitchfork Festival med artister somHudson Mohawke, en aften på den legendariske Rex Club med Mr. Oizo og en gigantisk afskedsfest for Modeselektors 50Weapons-label, hvor danske Kasper Marott imponerende nok er blevet inviteret til at spille. Læs meget mere om årets event-program HER.

Læs hvad de tidligere Red Bull Music Academy-deltagere August Rosenbaum og Julius Sylvest havde at sige om Red Bull Music Academy HER.

Om Red Bull Music Academy
Red Bull Music Academy er et globalt musikakademi, der har eksisteret i 17 år. Akademiet inviterer hvert år en række visionære kunstnere fra hele verden – producere, sangere, DJs, instrumentalister – til to uger med indspilningssessions, uforglemmelige latenight-jams og lectures med artister, der er blandt musikhistoriens absolut største.

I 2014 deltog den Københavnske DJ og producer Courtesy i Red Bull Music Academy i Tokyo, og årene forinden har blandt andet bas-troldmanden Julius Sylvest og det musikalske multitalent August Rosenbaum deltaget i henholdsvis Madrid og New York. I år tager akademiet til Paris, og det bliver med et af de mest lovende navne på den danske klubscene på deltagerlisten: Kasper Marott.

Læs mere om Red Bull Music Academy på www.redbullmusicacademy.com.